Lansarea blocului Macilor

Lansarea blocului Macilor

Ieri, 25 iunie 2014, a avut loc ceremonia de dare în exploatare a blocului de locuinţe de pe strada Macilor 11, un eveniment multaşteptat şi deosebit de placut atat pentru proprietarii celor 114 apartamente noi, cat si pentru intreaga echipa Lagmar.
Evenimentul a fost insotit de mesaje de salut din partea conducerii Lagmar, traditionala taiere a panglicii de catre direcorul general dl Viorel Godea impreuna cu cel mai tanar locatar, precum si sfintirea blocului si binecuvantarea celor care vor pasi pragul casei.
Totodata, pentru a distinge atmosfera, a fost invitat renumitul grup vocal “Brio Sonores”.
Reprezentantii Lagmar au venit cu noi proiecte, dar si sincere multumiri tuturor clientilor si partenerilor ce au contribuit la finalizarea cu succes a acestui proiect.
Blocul dat este al cincilea proiect finalizat in termen si cu succes de catre Lagmar Impex, fiind amplasat intr-o zona linistita si verde din sectorul Rascani. Cladirea are 18 etaje, 114 apartamente cu incalzire individuala, 2 lifturi silentioase. In viitorul apropiat la parterul blocului isi va lansa activitatea un supermarket.